biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Luxe vakantieparken Frankrijk

Wij hebben dit jaar met het gezin de streek Languedoc Roussillon bezocht. Wat een heerlijke plek. Onze villa lag in een prachtig natuurreservaat aan de rand van een klein authentiek Frans dorpje.

Het park Les Cammazes is klein maar hierdoor heerlijk rustig. De villa is een geweldige luxe. Alles wat je je maar bedenken kan zit er in en alles is gelijkvloers. Daarnaast zijn ze erg groot, wat ideaal is als je met meerdere mensen bent. Op het park zelf, wat meer een straat is, kan men gebruik maken van het zwembad en een tennisbaan. Ook kun je fietsen huren en een dagtocht door de schitterende omgeving maken.

france garden_view-210x115-crop-fff DLF_huis_2-210x115-crop-fff

Natuur en cultuur

De omgeving is in een woord geweldig te noemen. Wat een pracht! Op ongeveer 7 km afstand bevindt zich een mooi zwemmeer waar je veel recreatiemogelijkheden hebt. Ook vind je hier veel restaurants en er heerst een gezellige sfeer waardoor je hier met gemak een dag kan doorbrengen.

Wij hebben absoluut een zeer ontspannende week gehad met veel zon, rust en cultuur. Vergeet vooral het wereldberoemde Cité in Carcassonne (Unesco-monument) en de cultuurschatten van Katharan niet te bezoeken. Ook de stad Toulouse is een echte aanrader click for more info. Wij zin daar in het reuzenrad geweest op de kade. Erg leuk, wel hoog dus je moet geen hoogtevrees hebben.

Deze vakantie was echt fantastisch.
Zeker de moeite waard.

Kijk voor meer informatie op de website van France Comfort