biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Luxe vakantiehuis Dordogne super goedkoop

Vandaag weer een leuk onderwerp voor jullie! Ik ga het namelijk hebben over het Luxe vakantiehuis Dordogne waar ik afgelopen zomer was. Afgelopen zomervakantie ging ik naar Frankrijk en daar heb ik echt een top tijd gehad. Het was hartstikke lekker weer en het vakantiehuis dat we afgehuurd hadden was ook echt super. Ik heb nog vaak heimwee naar deze vakantie toe en daarom heb ik met een groep vrienden voor komende zomer een vakantiehuis in Frankrijk geboekt aangezien er heel veel te doen was! Omdat we het vorig jaar zo naar onze zin hadden hebben we precies hetzelfde huisje geboekt! We hopen natuurlijk weer op een top vakantie en stiekem ga ik daar ook van uit!

Wij hopen dat dit weer een geslaagde vakantie wordt!1 2

We hadden vorig jaar een prachtig zwembad waar we ons veel vermaakt hebben. Dit zal komende zomer weer het geval zijn en ik kan niet wachten tot dat ik weer aan het zwembad lig met een hapje en drankje. Vorig jaar gingen we ook erg veel naar het strand en dat zal komende zomer ook weer zo zijn bootjes huren en allerlei anderen dingen doen aan het water! We zaten dicht bij een prachtig dorpje waar we meestal wat gingen drinken. Er waren veel prachtige restaurantjes waar we vaak gingen eten het eten was ook erg goed en we hadden veel keuze voor weinig geld. Verder hebben we ons zeker vermaakt met bijvoorbeeld boswandelingen en rondritten. Ook hebben we mooie kastelen in de bergen bezocht die je in die regio erg veel hebt. Ik kan niet wachten tot komende zomer, dan kan ik weer lekker Frans eten! Lijkt zo’n vakantie jou ook wel wat in een Luxe vakantiehuis Dordogne? Kijk dan eens op de website voor meer informatie, in ieder geval bedankt voor het lezen!3