biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Kom nu ook helemaal tot rust met een wellness arrangement

Wellness arrangement

Denk ook aan jezelf en kies ook voor een wellness arrangement. Dit kan ik je echt aanraden, want wij hebben een geweldig weekend achter de rug. Aangezien wij zo’n goede ervaring hebben gehad, leek het me leuk om deze tip met jou te delen. Wellicht dat je ook toe bent aan een moment voor jezelf. Je kent het vast wel, de stress van het werk of misschien vanuit thuis. Dat nare en drukkende gevoel op je schouders. Zelf had ik niet verwacht dat ik me zo ziek kon voelen door stress, maar dat is ook de reden waarom ik mijn verhaal wil delen.

Spanning

Neem samen een wellness arrangement

Doordat ik een nieuwe functie kreeg, kwam er meer druk op mijn schouders. In het begin kon ik er goed mee omgaan, maar dat ging anders toen een collega op zwangerschapsverlof ging. Toen kreeg ik een groot deel van haar werkzaamheden. De spanning van het werk nam ik ook meer naar huis. Blijkbaar was dit in mijn omgeving te merken, waardoor ze me wilde verrassen. Wat bleek nou, ze waren opzoek gegaan naar een weekendje weg voor mij en mijn vrouw. Gewoon om er even tussenuit te gaan en weer met beide benen terug op de grond te komen.

Genieten

Zo begon ons weekendje naar Nijmegen. Een paar nachten verblijven in een hotel en een wellness arrangement in een wellnesscentrum genaamd Thermen. Wat me opviel was dat Thermen in de bossen bevindt. Hierbij laat je de stad achter je en trek je als het ware de natuur in. Hierbij moet ik zeggen dat Thermen groter is dan ik had verwacht. Naast verschillende baden en sauna’s kan je daar ook eten. Je hebt echt de mogelijkheid om lekker tot rust te komen. Mocht je mijn situatie herkennen of gewoon willen ontspannen dan raad ik je echt aan om hun website eens te bekijken.