biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Ik ga een vakantie boeken Thailand

zon_vakantiesIk ga een vakantie boeken Thailand

Ik ga vanavond een vakantie boeken Thailand! Ik ben zo blij dat ik het hele jaar flink hard gewerkt heb, en dat ik nu dus lekker van mijn spaar geld weg kan gaan naar Thailand. Ik ben net klaar met studeren aan de universiteit in Utrecht en ik wil er nu even tussen uit en daarna op zoek naar een baan gaan, ik laat het drukke leven even achter me en ik ga heerlijk genieten, daarom dacht ik ik ga lekker een vakantie boeken Thailand, even lekker genieten van de natuur om mij heen, en mijn vriend gaat mee. Dat hebben we samen ook wel even nodig hoor, samen even tot rust komen en tijd hebben voor elkaar. We hebben alle twee een hectisch leven en we hebben nauwelijks tijd om leuke dingen te doen samen. Uit eten gaan we ook nooit en een avondje bank hangen zit er voor ons ook niet in, soms is het best een wonder dat we nog bij elkaar zijn, we waarderen het eigenlijk als we wel tijd hebben voor elkaar, we moeten echt tijd maken. Op deze vakantie in Thailand willen we samen alles mee maken, en genieten van elkaar. We hebben dat echt verdiend. Ik ben ook wel benieuwd of wel ons drukke leven gaan missen, wie weet kunnen we er helemaal niet tegen om niks te doen. Ik hoop dat we veel gaan ondernemen en veel kunnen zien van dit prachtige land.