biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Door Goood Resort Bonaire heb ik iets om naar uit te kijken

goood-resortIk ben van mening dat de dure vakanties niet altijd de leukste zijn. Ik ben de afgelopen jaren dan ook op veel verschillende bestemmingen geweest. Zo heb ik in Kroatië op de camping gestaan en in Spanje enkele weken in een appartement geleefd. Je kunt vakanties zelf zo bont maken als je wil. Zo dacht ik dat de bestemming Bonaire altijd heel duur was. Dit had ik dus verkeerd. Bij Goood Resort Bonaire kun je heel goedkoop je vakantie boeken. De bed and breakfast kamers zien er mooi uit en is voorzien van alle benodigde luxe, zoals airco. Op het eiland is er ook een hoop te doen. Het eerste wat ik ga doen zodra ik op Bonaire ben is naar het Donkey Sanctuary.

breakfast_150x100

Éen van de activiteiten op Bonaire

img_0750_328x219Op Bonaire leven al ruim honderd jaar ezels. Deze zijn in de 17e eeuw op het eiland gebracht om zware werkzaamheden uit te voeren. Dit hebben deze dieren gedaan tot er moderne transportmiddelen geïntroduceerd werden op het eiland. Bij de komst van deze machines werden de ezels overbodig en aan hun lot over gelaten. Deze ezelopvang biedt onderdak en verzorging voor deze dieren. In dit park heb je de mogelijkheid om vrij rond te bewegen en zo tussen de honderden ezels te lopen. Op de site van Goood Resort Bonaire staat wel dat ze nieuwsgierig zijn, dus hier moet ik reken mee gaan houden. Door het bezoek aan dit park steun je dit initiatief door een kleine bijdrage als entreeprijs te betalen. Ik kan haast niet wachten totdat ik hier heen ga. Wanneer ik terug ben vertel ik alles over mijn reis naar een van de ABC-eilanden.