biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Je ogen uitkijken tijdens de vakantie Spanje

6d58d7be80be032e25743f7655028216Je ogen uitkijken tijdens de vakantie Spanje

 

Ik kijk onwijs uit naar de vakantie Spanje die ik zojuist heb geboekt voor het voorjaar. Ik hou van Spanje, ben er al meerdere malen geweest en ben er sinds mijn eerste bezoek eigenlijk niet meer weg te slaan. In tegenstelling tot een hoop leeftijdsgenoten van me ging ik vroeger met mijn ouders nooit naar Spanje, wel naar andere landen binnen Europa, maar in Spanje kwamen we nooit – behalve een keertje toen we het Dali Museum bezochten toen we in Zuid-Frankrijk zaten en er een dagje tussenuit gingen. Verder dan dat ging de reis niet en het is dus niet echt een vakantie Spanje te noemen! De eerste échte keer dat ik er kwam was voor een studiereis van de studie die ik volgde en de reis leidde naar Andalusië, een fantastische plek, en nog steeds mijn favoriete gebied in Spanje. Ik ben ook vaak in het noorden geweest, aan bijvoorbeeld de westkust om te surfen en de oostkust om er te zonnebaden, maar het midden/zuiden van Spanje heeft me tot nu toe het meest getrokken. Als ik denk aan een vakantie Spanje dan is het dus ook daar dat ik me waan! Je hebt er fantastische kunst, een mengeling van oosterse kunst die zich met de westerse heeft gevormd in de middeleeuwen, je kijkt er echt je ogen uit! Ik kan niet wachten tot ik weer lekker het vliegtuig in kan stappen op weg naar mijn droombestemming!