biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Eerste keer op vakantie Frankrijk.

Eerste keer op vakantie Frankrijk.

Ik ga volgende week voor het eerst op vakantie naar Frankrijk. Ik vind het best spannend , omdat ik nog nooit naar dit land ben geweest. We gaan samen met het gezin lekker naar Parijs en gaan ons daar vermaken. We zijn al een aantal keer op vakantie geweest naar Spanje maar we vonden het wel eens een keer tijd voor wat anders , dus dachten we waarom niet een keer naar Frankrijk. We hebben toen op deze site gekeken voor informatie en hoe we zouden gaan… of met de auto of met het vliegtuig check it out. Vervolgens hadden we gekozen voor met de auto te gaan , zodat we wat geld extra zouden hebben in Parijs. We hebben in Parijs ons zeer vermaakt en zijn ook naar Disneyland geweest en natuurlijk wezen shoppen en lekker uiteten geweest , dus we hebben ons prima vermaakt. Ook ben ik lekker tot rust gekomen , wat ik wel even nodig had. Dus voor mensen die lekker een vakantie willen met het gezin ga lekker naar Parijs , want je kan er echt van alles doen en je komt nog tot rust ook. Mijn kinderen willen vanaf nu liever hierna toe en ik zelf ook , dus volgende keer dat we weer op vakantie gaan , gaan we zeer waarschijnlijk naar Parijs. Voor mensen die zitten de twijfelen kijk eventjes op de site op tik op google vakantie Frankrijk dan kom je er wel uit… zo moeilijk is het niet , ik heb zelf niet zoveel verstand van computers , maar ik kan het ook dus…