biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Genieten in Zuid Frankrijk

In Zuid Frankrijk kun je heerlijk vertoeven, vooral wanneer je een vakantiehuis huurt met een privé zwembad en geniet van een goed glas Franse wijn en lekker gaat lunchen aan het strand bijvoorbeeld aan de prachtige Côte d’Azur. Bij VancancesProvences kun je bijvoorbeeld een vakantiehuis Zuid Frankrijk huren die altijd luxe is ingericht. Daarnaast beschikken de meeste aangeboden luxe villa’s over een privé zwembad en liggen deze op de meest mooie plekken in de Provence.

Een vakantiehuis huren

In Zuid Frankrijk, de Côte d’Azur en de provence zijn veel vrijstaande luxe villa’s beschikbaar die rechtstreeks worden verhuurd, zonder tussenkomst van reisbureau’s. Op deze manier kun je goed en rechtstreeks worden geïnformeerd over alle opties en mogelijkheden in de villa’s en daarbij kan er op de beste manier ingespeeld worden op al je persoonlijke wensen. Bovendien zijn de villa’s goedkoper wanneer er geen tussenorganisatie bestaat. De te huren vakantiehuizen liggen in de districten Alpes-Maritimes en Var. Er worden ongeveer 170 luxe vakantiehuizen in Zuid Frankrijk verhuurd die vrijwel allemaal van een Nederlandse of Belgische eigenaar zijn. Deze villa’s liggen zowel in de Provence als aan de Côte d’Azur, dus of je nu graag in het binnenland verblijft of aan de kust, er is voor ieders wensen een geschikt huis te vinden.

Tijdens je verblijf genieten van de Franse keuken

Voor veel mensen is Zuid Frankrijk niet alleen erg geliefd door het aangename warme klimaat, maar ook door de lekkere keuken. De keukens in de vakantiehuizen zijn erg modern ingericht en daarmee van alle gemakken voorzien. Maar wanneer je zelf liever niet kookt op vakantie, zijn er eindeloos veel makkelijkere opties waarbij je jezelf niet uit hoeft te sloven in de keuken. Waar je ook naartoe gaat, in ieder dorp of iedere stad vind je altijd goede restaurants en bistro’s waar je verrukkelijk kunt eten.