biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

De website van Villa Azzuro

villa-azuro-header

Ik ben al een tijdje niet op vakantie geweest en daarom wilde ik het deze keer helemaal goed doen. Met mijn vriendengroep hadden we afgesproken dat we samen een mooie villa zouden gaan huren in Turkije. Zelf was ik nog nooit in Turkije geweest maar ik had er wel hele goede verhalen over gehoord.

De villavilla turkije

Na wat te zoeken op het internet kwam ik erachter dat Bodrum ook wel het St. Tropez van Turkije werd genoemd. Toevallig kwam ik op de website van Villa Azuro en ik moet zeggen dat ik gelijk verliefd was! De foto’s van deze villa heb ik gelijk aan mijn vrienden laten zien en gelukkig waren ze net zo enthousiast als dat ik was.

Ik heb dezelfde dag nog een mailtje gestuurd om te kijken of de data’s nog beschikbaar waren en wat het ongeveer ging kosten. We waren in eerste instantie wel bang dat het eigenlijk te duur ging zijn maar ik moet zeggen dat we aangenaam waren verrast. Het was niet de goedkoopste optie die we hadden gezien maar voor deze prijs konden wij eigenlijk niks mooiers krijgen. Na alles afgesproken te hebben met mijn vrienden hebben we de villa geboekt. Gelukkig waren de vliegtickets ook super voordelig!

De reis hvilla zwembadeen ging super soepel en eenmaal aangekomen bij de villa waren we zo verrast dat alles echt precies op de foto’s van de website leek. We hebben zo erg genoten van de villa en het mooie uitzicht dat we tijdens de vakantie al ons volgende bezoek aan het plannen waren!