biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Zonder butaangas geen eten

logoZoals jullie inmiddels van mij weten wil ik niet alleen maar op dure vakanties gaan. Zo ben ik van plan om aankomende zomer een roadtrip te gaan doen. Ik wil deze vakantie een aantal Oostbloklanden bezoeken. De landen waar ik sowieso naar toe ga zijn Tsjechië, Hongarije en Kroatië. Dit ga ik doen met vijf vrienden. We hebben een grote auto kunnen regelen waar we comfortabel met zijn vijven in kunnen. Ook wordt er een aanhanger geregeld voor alle slaapspullen en tassen. Wat wij ook mee gaan nemen is een grote tent en een gaskooktoestel. Zo heeft iedereen van te voren een taak gekregen om iets te regelen. Die van mij is om een butaan of <a href="http://nl.wikipedia look at this site.org/wiki/Propaan” target=”_blank”>propaan gasfles te regelen. Omdat we low-budget vakantie hebben afgesproken moet ik deze zo goedkoop mogelijk regelen. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij de website nefco.nl.

header-gasflessen-1140x323

Butaan- of propaangas telefonisch of online bestellen

Ik heb mijn telefoon gepakt en Nefco gebeld en gevraagd wat zij voor kunnen betekenen. Zonder op de website gekeken te hebben hoopte ik dat zij ook particulier verkopen. Gelukkig was dit het geval. Toen ik ook nog hoorde dat de prijs erg goedkoop was heb ik gelijk een gasfles besteld. Tot mijn verbazing werd de butaan gasfles ook nog eens thuis geleverd. Ideaal dus, zo heb ik alles thuis vanaf mijn bank kunnen regelen. Dit in tegenstelling tot mijn vrienden, die de tent en aanhanger ergens in Nederland moesten ophalen.

Mijn tip voor alle mensen die in de toekomst een roadtrip gaan houden of naar een camping gaan, neem dan vooral even contact op met Nefco. Om jullie de moeite te besparen heb je hier de website www.nefco.nl. En voor de vakantiegangers die naar Hongarije en Kroatië gaan koop een dagticket voor Sziget festival en bezoek Porec!

nieuwe_website1