biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Een rustige camping Achterhoek vakantie

rustige camping Achterhoek

Ga jij dit jaar voor een rustige camping Achterhoek vakantie? Je hoeft niet dagenlang in de auto te zitten en uren in de file te staan in Frankrijk. Je stapt ‘s ochtends in de auto en dezelfde middag ben je al op je vakantiebestemming. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld nog kleine kinderen hebt of last hebt van wagenziekte. Zo hoef jij niet uren te luisteren naar de vraag of je er al bijna bent en heb jij geen onnodige stops op de meest onmogelijke plekken. Ook heb je geen problemen met een vreemde taal of vreemde valuta. Vakantie in eigen land is zo slecht nog niet. 

Vakantie voor jou is vakantie voor je dieren

Heb jij thuis allerlei dieren terwijl je op vakantie gaat? Dan kan het soms lastig zijn om een oppas voor deze dieren te vinden. Een hond kan natuurlijk mee, maar voor een kat kan dit al erg stressvol zijn. Een hond hecht immers aan zijn baasje en een kat aan zijn omgeving. Als je in eigen land op vakantie gaat, kan je om de  dag bijvoorbeeld even terug om het water te verversen en om het voer bij te vullen en de kattenbak even te verschonen. Of om bijvoorbeeld even bij je paarden in de wei te kijken. Ver weg, maar toch dichtbij. 

rustige camping Achterhoek

Waarom vakantie in eigen land? 

Veel mensen zullen zich afvragen waarom je op vakantie in eigen land gaat. Nederland is mooier en veelzijdiger dan wat je misschien denkt. We natuurlijk de zee, maar we hebben ook prachtige bossen, heide, en natuurlandschappen. Ook is er door heel Nederland genoeg te doen. Denk aan een museum, dierentuin of pretpark. Of een dagje uit naar een gezellige stad om vervolgens bootje te varen of een ijsje te eten op het terras.