biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Wanneer je naar Tanzania gaat moet je echt een Afrika Safari boeken

big five

safari-adventures.com

Vandaag neem ik jullie even terug mee in de tijd. Dit tijdens mijn vakantie naar Tanzania. Zoals jullie misschien weten ligt dit Oost Afrika en grenst aan onder andere Malawi, Zambia, Rwanda, Burundi, Uganda, Kenia, Mozambique en de Indische Oceaan. De hoofdstad van dit land heet Dodoma, hier ben ik tevens ook geweest. Dit evenals de steden Dar es Salaam en Arusha. Ik moet zeggen dat dit één van de mooiste bestemmingen is waar ik ooit ben geweest. Dit land heeft zoveel mooie dingen te bieden.

Afrika SafariWanneer jij van plan bent om naar Afrika te gaan en een Afrika Safari te doen, adviseer ik je wel om dit goed te plannen. Gelukkig heb je genoeg Nederlandse websites die jou hierbij kunnen helpen. Hiervan wil ik er dan ook een met jullie delen, zelf heb ik hier namelijk ook gebruik van gemaakt. Deze website heet safari-adventures.com.

Meer informatie over deze website

De informatie die ik rechtstreeks gevonden heb via hun website is het volgende:

  • Maakt u een privé Safari Tanzania of Safari Zambia in een safari jeep met chauffeur, al vanaf 2 personen
  • Kunt u alle safari’s Tanzania combineren met een exotische strandvakantie op tropisch Zanzibar
  • Verblijft u in comfortabele tot luxe Lodges & Tented Camps op de mooiste plekjes inTanzania en Zambia
  • Garanderen wij u compleet verzorgde safari rondreizen met de beste prijs – kwaliteit

big fiveZoals je kunt zien hebben zij verschillende interessante dingen te bieden. Zij zorgen dat de Afrika Safari tot in de puntjes geregeld wordt. Dit kan ik zelf dan ook beamen. Wij hadden namelijk alle “big five” gezien. Dit maakt deze website dan ook een echte aanrader.