biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Vijf dingen die je kunt doen tijdens Corona

Huis op Ibiza

Onlangs zitten we al bijna een jaar lang in een pandemie. In deze periode hebben we deels vakantie gevierd, maar na de zomer zit toch meer dan drie kwart van de Nederlanders thuis. Alle puzzels, spelletjes en games zijn ondertussen wel een aantal keer uitgespeeld. Toch zijn er nog leuke dingen om te doen tijdens de lockdown. Volledig Coronaproof en weer eens iets anders. Wij snappen dat je graag weer tussen de mensen bent, maar voor nu blijft dat een utopie, waardoor we onszelf maar moeten zien te vermaken. Hieronder een vijftal dingen die je tijdens Coronatijd kunt doen! Misschien helpt het je om even uit die sleur te komen.

Vakantiehuisje huren

Houd je van de natuur? Wil je even buiten je eigen omgeving begeven? Dat kan! Vakantieparken en vakantiehuisjes zijn gewoon toegankelijk en te boeken. Kies voor een heerlijk vakantiehuisje aan de zee in Zeeland, of een vakantiehuis op de Veluwe in Gelderland. Van de faciliteiten kun je niet gebruik maken, maar kies je voor een mooi en luxe huisje? Dan zit er vaak een sauna of jacuzzi bij. Lekker toch? Avonds de haart aan en in de jacuzzi of hottub dobberen.

Pubquiz doen

Voor de diehard quizmasters. Meedoen met familie tegen andere pubquizers! Hartstikke leuk om dit vanaf de bank te doen met het gezin via de digitale weg. Pak een biertje, wijntje, chips en wat nootjes, zet de frituurpan aan en gaan met die banaan. Even ouderwetse Hollandse avond. Extra tip: Boek met de familie allen een eigen vakantiehuisje op een vakantiepark en speel online tegen elkaar

Online Escaperoom

De echte escaperoom ervaring zal je nooit via de digitale weg beleven. Maar een 3D escaperoom vinden wij daarentegen wel een hele fijne vervanger. Nodig vrienden en familie digitaal uit om ook mee te doen en doe net als je in een echte escaperoom zit. Vind aanwijzingen en zorg dat je wint! Voor je het weet ben je weer een paar uur verder!

Familie autopuzzeltocht

Voor wie een puzzeltocht op een alternatieve en ietwat luie manier wilt doen, hebben we de familie autopuzzeltocht als tip. Voordeel hiervan is dat je Nederland nog beter kunt leren kennen tijdens de autorit. Kies bijvoorbeeld voor de Friese Meren Route, Gelderse kastelenroute of de Mergellandroute in Limburg. De routes zijn ongeveer 60 kilometer lang. Je rijdt over de kleine dorpenweggetjes, steekt rivieren over met een pont en ga je langs verbindingswegen. Voor leeftijden vanaf 6 jaar. Maak vragen, puzzels en los raadsels op. Met de roadmap die je kunt plaatsen in je navigatie zorg je ervoor dat je de juiste route volgt.