biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Overnachting in hotel

Overnachting in hotel

Vorige week hadden mijn vriend en ik een overnachting in een hotel. Dit was erg leuk, het was voor het eerst dat we naar een hotel gingen. We hadden een dagje gepland en besloten dit af te maken met een overnachting in een hotel, echt een weekendje weg dus. Dit is mijn eerste relatie en het gaat best wel goed. Ik ben erg verliefd op hem en hij op mij. In het begin vond ik het nog wel wat lastig, ik heb wat hechtingsproblematiek, dit klinkt wat moeilijker dan het was hoor. Maar het betekende vooral dat ik niet echt klaar was om mij te binden, althans, dit dacht ik. Het had voornamelijk te maken met mijn eigen angsten en toen ik hier achter kwam kon ik dit vertellen aan mijn vriend, waardoor hij het ook beter begreep. Sindsdien gaat het echt goed. De hotel overnachting was ook zeer geslaagd en echt een boost voor onze relatie. We hadden eerst een leuke dag, met een museum bezoek, we zijn lekker uit eten geweest en hebben echt goede gesprekken gehad, dit zette zich voort in het hotel. Wat overigens echt een pracht hotel was, super veel luxe en in de ochtend kregen we ook nog eens een heerlijk ontbijt, echt hotel waardig. Ik voelde mij een prinses, een goed gevoel dus! De volgende ochtend checkte we uit, we konden gelukkig onze bagage nog even in het hotel laten, waardoor we zonder bagage nog de stad in konden. We hebben toen ook op een boot gevaren, wat echt heel erg leuk was, de zon scheen en het was een pracht dag. Rond een uur of vier gingen we weer naar het hotel om onze bagage op te halen, toen zijn we met de trein weer terug gegaan naar onze stad.