biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Ons eigen Vakantiehuis Italië met privé zwembad!

logo (1)Voor wie heerlijk wilt vertoeven in de zomermaanden en nog niet zeker weet waar je naartoe wilt gaan raad ik je aan om een Vakantiehuis Italië met privé zwembad te boeken. Ik heb het dan niet over een gezamenlijke vakantiehuis die je moet delen met een ander, nee echt helemaal voor jezelf! Uiteraard kan je ervoor kiezen wat voor huisje je wilt, appartement of vakantiehuis maakt niks uit! Een welverdiende vakantie zal je daar geheid hebben.sogno_zwembad_3

Mijn review

Afgelopen zomer zijn wij namelijk ook naar het mooie Italië geweest om daar onze vakantie te mogen vieren. Dit is ons zeer goed bevallen waardoor we dit jaar ook weer willen boeken bij hun. Het stomme ervan is dat ik niet meer wist waar ik het geboekt had waardoor ik weer het internet op moest om te zoeken. Wat ik wel wist was dat ik online geboekt had, zit er nooit op te wachten om in een winkel mijn vakantie te boeken. VESPA-696x200-crop-fff

Met het online zoeken naar Vakantiehuis Italië met privé zwembad ben ik terecht gekomen op de website van Bono vivo. Dit bedrijf heeft het voor mekaar gekregen om mij naar het mooie Italië te krijgen. Prachtige omgeving waarin het vakantiehuisje zich bevind en over de kosten hoef ik me al helemaal geen zorgen voor te maken. Ook deze keer kies ik weer voor het mooie Toscane, blijft mijn favoriet!