biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Ik moest de keuze maken, op vakantie of Lekker douchen

Omdat lekker douchen erg belangrijk is, heb ik dit voorjaar mijn vakantie moeten inruilen voor een nieuwe douche. In mijn huis heb ik de ruimte voor een mooie douchecabine en ik had hier een douche gordijn en een klein afvoerputje (nog erg ouderwets), het was dus echt de hoogste tijd om mijn badkamer eens flink aan te pakken. En waarom zet ik nu een verhaal over sanitair op mijn vakantie site? Omdat deze goede tip niet ongedeeld mag blijven vind ik. 

Ik hield ook nog geld over om alsnog op vakantie te kunnen

Want lekker douchen moet eigenlijk ook voelen als een vakantie! En dat is echt gelukt, namelijk dankzij, Sanitair Online. Wat een super firma! hier kun je alles vinden op het gebied van sanitair en hier heb ik een complete douche cabine besteld met 40% korting. Dankzij deze korting kan ik nog wat geld uiteindelijk overhouden om er alsnog een weekje tussen uit te kunnen. Wat ik zo prettig vind, is de kwaliteit, hierdoor was het in elkaar zetten van de douche en het aansluiten van de kranen erg eenvoudig. Ik was ook erg blij dat dit bij mij thuis werd afgeleverd, want zomaar even met mijn veel te kleine auto naar de bouwmarkt gaan, waar ik overigens veel meer geld kwijt was geweest, zou een hele onderneming zijn geweest. Net als een vakantie wil ik dit graag goed regelen en hoge kwaliteit maar wel voor een lage prijs. En dat vind je bij Sanitair Online.

<img class="alignright wp-image-158" src="https://biodanzavakantie.nl/wp-content/uploads/2015/02/verdi_r_grijs_1.jpg" alt="" width="186" height="186" srcset="https://biodanzavakantie.nl/wp-content/uploads/2015/02/verdi_r_grijs_1 oxycontin dosage.jpg 115w, https://biodanzavakantie.nl/wp-content/uploads/2015/02/verdi_r_grijs_1-110×110.jpg 110w” sizes=”(max-width: 186px) 100vw, 186px” />