biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Genieten van de natuur in de Stichtse Vecht met mijn wandelgroep

logo_topElke maand ga ik samen mijn wandelgroep door een gemeente in Nederland wandelen. De groep bestaat uit 14 vrouwen. Op internet zoeken we dan iemand die een wandeltocht kan organiseren voor ons. Deze maand was de wandeltocht door de prachtige gemeente de Stichtse Vecht. Als extraatje hadden we deze maand een gids bij de wandeltocht die ons alles kon vertellen over gebouwen en andere mooie dingen in de gemeente.

De wandeltochtfamiliedag 

Het mooiste van de dag was de wandeling door het park van slot Zuylen. Dit is een wandeling door de geschiedenis van de tuinarchitectuur. Alle elementen van eeuwenlang tuinieren zijn hier te vinden, van boomgaard tot rozentuin, van moestuin tot landschapspark. Het was prachtig en iedereen was aan het genieten van alle mooie dingen. Onze gids kon erg veel vertellen over dit park. De wandeling hebben we gecombineerd met het bekijken van het prachtige kasteelmuseum. Ook zijn we gaan picknicken tijdens de wandeltocht. Iedereen had iets meegenomen voor de picknick.

Iedereen heeft erg genoten van deze dag. Vooral de gids maakte de wandeltocht extra leuk. Je komt dingen te weten die je zonder een gids niet zou zien tijdens de wandeling.groepsuitje