biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Een top last minute vakantie dordogne !

 

 

 

Afgelopen maand was het de beste tijd om een last minute vakantie dordogne te boeken en dat is dus precies wat wij gedaan hebben! Eindelijk had ik drie weken vrij van werk, en kon ik er even tussen uit gaan.Elk jaar boek ik een last minute reis, want dat is stukken voordeliger. Aangezien ik altijd met mijn vriendin op vakantie ga. Lukt het ons altijd wel om een last minute reis te vinden, voor twee personen. Wij wilde een lekkere relax vakantie vandaar dat onze keuze viel op een last minute vakantie dordogne. Het leek ons de ideale plek, om te genieten van de natuur, lekker te relaxen en bruin te worden. Natuurlijk wilden wij samen ook gaan genieten het uitgaansleven. Mijn vriendin en ik kunnen samen namelijk altijd wel, een feestje bouwen!

Samen hebben wij een geweldige vakantie beleefd!

Eenmaal aangekomen bij onze vakantievilla, begonnen we spontaan te glimlachen. Het zag er geweldig uit. Alles oogde pure luxe. We hadden de beschikking over een eigen zwembad en sauna. Alles was gewoon top geregeld en dat voor een relatief goedkope prijs.Tijdens de vakantie hebben wij natuurlijk lekker gerelaxt, maar natuurlijk ook genoten van de prachtige natuur in Dordogne. Het uitgaan was ook erg leuk en gezellig.Mijn vriendin en ik hebben erg genoten van deze geweldige vakantie.Een last minute naar Dordogne is zeker voor herhaling vatbaar! Neem daarom een kijkje op de bovenstaande link!