biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Een seniorenvakantie bij Resort Boschmolenplas

Vakantie

Senioren zijn de grootste doelgroep voor Resort Boschmolenplas. Jaarlijks mogen we een grote groep senioren ontvangen op ons resort. Resort Boschmolenplas is uitermate geschikt voor senioren.  Het is ruim opgezet waardoor de gasten kunnen genieten van ruimte en rust. Enkele van onze type vakantiewoningen (venwoning en tuinvilla)  hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit zijn allemaal factoren waar senioren tijdens hun vakantie behoefte aan hebben. Een seniorenvakantie bij Resort Boschmolenplas; een ervaring om nooit te vergeten. Senioren profiteren bij Resort Boschmolenplas het hele jaar door van een seniorenkorting van 15% over de huurprijs.

Vakantie

 

 

 

De natuurrijke omgeving

De prachtige, natuurlijke omgeving van Resort Boschmolenplas wilt u natuurlijk ontdekken. Zowel te voet als op de fiets kunnen senioren de omgeving verkennen. Wij beschikken over een eigen fietsverhuur, zodat u de fiets niet hoeft mee te nemen. U kunt genieten van mooie wandelroutes door de bossen, langs meren en beekjes. In de nabije omgeving liggen Nationaal Park de Meinweg en Natuurgebied het Leudal, mooie gebieden om te ontdekken. U kunt er ook voor kiezen om de prachtige dorpen en steden in de omgeving te bezoeken en culturele bezichtigingen te doen.

Resort

Over Resort Boschmolenplas

Bij Resort Boschmolenplas beleeft u een unieke vakantie ervaring. Resort Boschmolenplas is helemaal omgeven door water en natuur, waardoor u optimaal kunt genieten. Het resort beschikt onder andere over een eigen jachthaven en restaurant. U verblijft bij Resort Boschmolenplas in een van onze 6 typen vakantiewoningen of luxe villa’s. Iedere vakantiewoning is sfeervol ingericht en beschikt over een eigen internetaansluiting. Tevens is er een eigen parkeerplaats bij de woning aanwezig, zodat u dichtbij kunt parkeren.

Boschmolenplas

 


<img src="//www.linksalpha.com/images/social_share_button
seroquel medicine.png” alt=”Share” class=”linksalpha_image” />