biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Een geweldige avond in het hotel

Een geweldige avond in het hotel

Laatst moest ik in mijn eentje in een hotel slapen, daar was niks mis mee natuurlijk, maar het hotel kende ik nog niet en de volgende dag had ik een belangrijke afspraak waar ik een beetje tegen op zat. Om dan alleen in je hotel te zitten ’s avonds is niet echt een pretje, ik was alleen maar bezig met de afspraak en kon niet lekker ontspannen. Ik besloot naar de lobby van het hotel te gaan om te vragen of er in de buurt wat te doen was. De receptioniste zei dat er toevallig vanavond een comedy avond in het restaurant van het hotel was en dit misschien wel leuk voor mij was. Ik nam plaats aan de bar en wachtte tot de comedy voorstelling ging beginnen. Ik maakte al gelijk kennis met een leuk stel waar ik gezellig mee aan het kletsen was. Toen de komediant opkwam begon het al grappig en ik heb werkelijk waar in tijden niet meer zo hard gelachen. Het was echt een geweldige show en ik vind het te gek dat het hotel dit soort evenementen onderneemt! Ik ging uiteindelijk om een uur naar bed en ik sliep gelijk, zo moe was ik van alle indrukken en leuke afleiding. De volgende dag checkte ik op tijd uit en ging ik naar mijn afspraak. Omdat ik er verder niet meer veel aandacht aan had besteed was ik best rustig en ging mijn afspraak behoorlijk goed! Dit was echt een enorme opsteker en daar was ik dan ook erg blij en enthousiast over. Al met al heb ik dus echt een leuk klein weekendje uit gehad in een andere stad. Zo zie je maar weer dat je je altijd wel kan vermaken, of je nou alleen bent of met gezelschap.