biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Camping met zwembad voor het hele gezin!

Leistert

Als je kinderen hebt, dan is een camping met zwembad een heerlijke plek om je tijd door te brengen. De Leistert is al heel lang de favoriete camping van mij en mijn gezin en we komen hier minstens een paar keer per jaar. Mijn kinderen kunnen zich hier namelijk de hele dag vermaken in het zwembad, terwijl mijn man en ik bijkomen van een druk en hectisch werkleven.

Puur genieten geblazen voor jong en oud

Camping met zwembad

In de Leistert is er genoeg te doen voor jong en oud. Er is hier namelijk een supermooi subtropisch zwemparadijs en dat vinden mijn kinderen helemaal geweldig! In dit binnenzwembad zijn namelijk twee grote lagunebaden, twee warme bubbelbaden en een kleuter- en peuterbad met leuke speeltoestellen te vinden. Ook zijn er natuurlijk leuke glijbanen waar mijn kinderen maar geen genoeg van kunnen krijgen. Naast een binnenbad is er trouwens ook een verwarmde buitengolfslagbad in de zomer. Hier zie je iedere zomer jong en oud genieten van de leuke muziek en het heerlijke zonnetje en dat geeft me echt het ultieme vakantiegevoel!

Ook leuk als dagtrip

Camping

Je hoeft niet meteen een hele week op de Leistert te verblijven om te kunnen genieten van deze camping met zwembad. Je kunt namelijk ook een toegangskaartje voor de dag kopen als je een dagje naar het subtropisch zwembad of het buitengolfslagbad wilt! Buiten de schoolvakanties is dit natuurlijk ideaal, want zo kun je met je gezin tussendoor toch nog een leuk dagje weg doen. Mijn kinderen kennen de zwembaden van de Leistert inmiddels al erg goed, dus het voelt voor ons gewoon heel vertrouwd. Zie jij een camping met zwembad ook wel zitten, of ben je gewoon op zoek naar een leuk dagje uit met je gezin? Dan raad ik de Leistert echt van harte aan!