biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Camping de Gijzel in Brabant

Camping de Gijzel in Brabant, wat is dit een fijne plek zeg! Heel graag besteed ik samen met mijn man hier onze vrije tijd door. Toen wij deze plek hadden ontdekt, kwamen wij er pas achter hoe mooi Nederland kan zijn. Vooral vorig jaar toen wij zoveel geluk hadden met het weer. Toen konden wij echt doen wat we wilden. Met name het natuurgebied Kampina en het vogelbroed gebied is waar wij vaak een bezoek aan brachten. 

Wat op de camping de Gijzel in Brabant zo prettig is, is de hygiene. Wij kamperen misschien al wel meer dan 30 jaar en hebben al heel wat gezien. Maar toen wij dit adres ontdekte, viel het ons al snel op dat hier alles erg fris en goed onderhouden is. Dat heeft denk ik alles te maken met de eigenaren die met veel plezier deze camping runnen. Want je wordt bij aankomst direct vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. 

Camping de Gijzel in Brabant

Camping de Gijzel in Brabant, hier is het fijn

Omdat het op de camping de Gijzel in Brabant echt erg fijn vertoeven is. Laat ik daarom dit adres als aanrader achter op dit blog. Immers is iedereen wel eens toe aan een fijne vakantie waar je lekker tot rust komt. Dan is dit adres echt een besliste aanrader! 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan zelf eens op de website. Hier vind je duidelijke informatie over wat je allemaal kunt ondernemen. Ook wat je allemaal kunt verwachten. Zelf ga ik samen met mij man in het voorjaar weer naar Brabant om hier weer even een weekje te mogen genieten van de prachtige omgeving. Elk seizoen heeft hier zo zijn charme. Wij zijn echte natuurliefhebbers dus wij zitten hier beslist goed.

Kortom, wanneer jij ook naar deze locatie vertrekt. Dan wens ik je bij deze vast ontzettend veel plezier!

Camping