biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Camper Adria gevonden in een bos

Er is een camper Adria gevonden in het bos. Wel vervelend als je je bedenkt dat deze camper Adria gewoon is achter gelaten door mensen. We weten niet wie deze heeft achtergelaten en zijn dringend opzoek naar de mensen die dit moeten weten. Het is belangrijk dat deze mensen snel worden gevonden. Op die manier hebben wij ook de juiste mensen met wie wij contact kunnen opnemen. Dit is niet de gang van zaken voor ons als bedrijf. We vinden het namelijk belangrijk dat de klanten die met ons werken dit soort dingen ook oplossen. Zij worden vaker gezien als een bedrijf die ervoor zorgt dat het bos goed schoon blijft.

Waar is deze gevonden

In het bos heb je een dik bebost gedeelte en ook een meer waar er meer ruimte is voor mensen die bijvoorbeeld willen Kamperen. De camper Adria is daar aangetroffen. Het lijkt wel een vervelend verhaal te worden. Wij willen namelijk zien dat de camper Adria niet achterblijft als een stuk afval. Ten eerste het is een mooi ding en dus sowieso al vreemd dat je deze achterlaat. Daarnaast is het ook vervuiling voor het bos. Zo een grote camper is toch niet goed voor de natuur. Kijk daarom goed uit waar jij je wagens achterlaat.

Een oplossing voor het achterlaten van campers

Je hebt als boswachter bepaalde plichten, één van deze plichten is ervoor zorgen dat een camper Adria niet zomaar kan worden achtergelaten. We vinden dat het wel een goed idee is om meer te bereiken voor het bos. Het is voor ons een speciaal bos en we willen deze dan ook zo schoon mogelijk houden. Verwacht niet dat wij je gaan helpen als je deze vies maakt. Je moet zelf de troep opruimen. Nu wil ik niet zeggen dat een camper Adria troep is maar deze kan je echt niet achterlaten. Dat weet ieder mens met een gezond verstand.