biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Tenten in verschillende soorten en maten

tenten

Tenten groot of klein, daar moet je voor bij Obelink zijn. Festivaltenten, piramidetenten, familietenten en ga zo nog tentenmaar even door. Het assortiment dat je hier kan vinden is zeer groot en de keuze enorm. Omdat wij vaak op festivals zij te vinden, waren wij op zoek naar een klein model. Deze moesten wij makkelijk mee kunnen nemen en plaats genoeg hebben voor twee personen. Op de website van deze winkel hadden wij het woord festival ingetypt en meteen kwamen verschillende modellen al naar voren. De prijzen varieerden van heel goedkoop, tot iets duurder. Echte dure modellen zijn hier niet te vinden en dat maakt deze winkel alleen maar interessanter. Op een gegeven moment viel ons oog op een oranje model, groot genoeg voor twee personen. De prijs was echt geweldig, want voor nog geen €20,- konden wij al overnachten.

De mooiste tenten koop je bij Obelink

tentenWij hebben de keuze laten vallen op de Easy Camp Comet 200 in de kleur oranje kleur. Echt een zeer mooi model en ruim genoeg voor ons tweetjes. Eten en naar het toilet gaan doen wij toch ergens anders. Wij hebben dit model dan ook meteen besteld en waren nu op zoek naar mooie slaapzakken en luchtbedden. Ook deze materialen kan je op deze website vinden. Zodra je hier een bestelling van meer dan €50,- maakt, dan is de bezorging geheel gratis.

Het overnachten in onze nieuwe aankoop was ons bijzonder goed bevallen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij nu op zoek waren naar een grote tent om daar vakantie mee te vieren. Deze keer zijn wij naar de winkel gegaan, omdat je dan beter een indruk kan krijgen van een model tent. Bij Obelink staan verschillende modellen waar je in kan lopen. Zo krijg je een beetje een vakantie gevoel en is het maken van een keuze makkelijker.