biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

parkerenbijeindhovenairport.nl

Eindhoven airport heeft verschillende mogelijkheden om te parkeren. Er zijn verschillende aanbieders rondom Eindhoven airport die ieder verschillende parkeergelegenheden hebben. Om jou een kleine indruk te geven zullen wij je wat vertellen over onze top 3 parkeeraanbieders.

 

Quick Parking Eindhoven

Quick Parking Eindhoven is een van de grotere parkeeraanbieders rondom Eindhoven airport. Deze aanbieder zit ook bij Schiphol en andere vliegvelden in Nederland en is erg bekend. Deze parkeerplaats ligt op 2 km afstand van het vliegveld en brengt je met een shuttlebus (gratis) naar het vliegveld en haalt je daar ook weer op. Het is een beveiligd parkeerterrein dus je auto staat hier zeker veilig.

 

Park & Fly

Het Park & Fly parkeerterrein is op 600 meter afstand van het vliegveld. Deze aanbieder is vooral geschikt als je een langere tijd op vakantie gaat.  Je loopt naar het vliegveld en je auto staat veilig op het parkeerterrein.  Je kunt op verschillende manieren betalen en je kunt je parkeerplaats annuleren. http://www.parkerenbijeindhovenairport.nl/

 

Eazzypark

Eazzypark was een van de eerste aanbieders van parkeergelegenheden rondom Eindhoven airport. Het parkeerterrein ligt op ongeveer 8 minuten van het vliegveld en biedt een gratis shuttlebus aan om je te brengen en op te halen. Het parkeerterrein wordt beveiligd door camera’s en hekken dus je auto staat hier veilig!

 

Meer informatie? Ga naar onze site.