biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Hi Homes Spanje voor een eigen huis aan de Costa del Sol

Hi Homes Spanje heeft ons geholpen bij het kopen van ons eigen huis aan de Costa del Sol. Een eigen huis in het mooie Spanje was al heel lang een droom voor ons, maar wij dachten eigenlijk dat dit niet haalbaar voor ons zou zijn. Dit veranderde toen wij met de makelaars van Hi Homes Spanje in contact kwamen.

Nederlandstalige makelaars bij Hi Homes Spanje

De makelaars die bij Hi Homes Spanje werken, spreken Nederlands. Dit geldt voor zowel de medewerkers van de vestiging in Nederland als de medewerkers van de vestiging in Spanje. Dit vonden wij erg prettig, want zo was er geen taalbarrière en konden wij heel goed alle vragen stellen die wij hadden. Toen alles duidelijk was voor ons, hebben wij besloten dat wij een huis in Spanje gingen zoeken. Hi Homes Spanje heeft ons hierbij heel goed geholpen.

Prachtig uitzicht

Wij zijn een aantal woningen in Spanje gaan bezichtigen. Het waren stuk voor stuk prachtige woningen, maar bij een woning was het uitzicht echt adembenemend. Wij vielen daar als een blok voor. Dat huis wilden wij hebben. Toen dit duidelijk was, hebben de makelaars van Hi Homes Spanje nagenoeg alle vervolgstappen voor ons gezet en alles geregeld. Wij hoefden zelf maar heel weinig te doen. Dit was super fijn. En nu genieten wij zeer regelmatig van het prachtige uitzicht wat wij vanaf ons eigen terras hebben. Meer heeft een mens niet nodig!!