biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Caravankussens stofferen doe je hier!

Caravankussens stofferen

Caravankussens stofferenCaravankussens stofferen is echt een aanrader. Mijn vriend en ik gaan al jaren op vakantie met de caravan. We hebben al een aantal jaar veel plezier met de caravan en dit willen we graag zo houden. Helaas begint hij er van binnen wat minder mooi uit te zien. Het kopen van een nieuwe caravan is natuurlijk erg duur en daarom zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe oplossing. De caravan ziet er van de buitenkant nog erg mooi uit, de binnenkant moest alleen een beetje gerenoveerd worden.

We zijn opzoek gegaan naar een oplossing en deze hebben we gevonden bij meubelstoffeerderij Terneuzen. Dit bedrijf zorgt ervoor dat meubels er weer zo goed als nieuw uitzien. Ze behandelen zowel meubels uit de woonkamer als meubels uit bijvoorbeeld een caravan. Ik ken dit bedrijf al een tijdje, ik had er namelijk een artikel over gelezen en ik heb het altijd in mijn achterhoofd gehouden. Pas geleden zijn we op vakantie gegaan en voordat we gingen liepen we de caravan nog even na. We kwamen toen tot de conclusie dat het binnen echt opgeknapt moest worden. Ik kwam toen op het idee om dit bedrijf op te bellen en dit was een erg goed idee.stofferen

Caravankussens Wat een verschil!

Toen ik het bedrijf opbelde voor caravankussens stofferen maakte wel al snel een afspraak. Ze bekeken de kussens en ze kwamen vervolgens met een mooi voorstel. Ze hebben de meubels helemaal gerenoveerd en wij zijn met een prachtige camping op vakantie gegaan.