biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Opzoek naar stiltereizen?

stiltereizen

Jij wilt maar al te graag eens ervaren hoe dat stiltereizen aanvoelt? Dan raad ik je echt aan om eens op de website van Kop in de Wind te kijken. Dit bedrijf biedt hierin de perfecte kans om het te ondervinden. Een rust welke je meekrijgt is perfect. Dan heb ik nog niet gesproken over het feit dat jij even “uit de wereld” kunt zijn. Geen social media of contacten. Gewoonweg innerlijke rust in combinatie met een prachtige route op het water.

stiltereizen

Een drukke baan levert immers veel stress op. In de avonduren zul je wellicht de mobiele telefoon erbij pakken om afleiding te zoeken. Maar wist jij dat je dan juist geen afleiding zoekt? Het is enorm belangrijk om er goed voor te zorgen dat jij meer rust krijgt. Hierdoor zul jij ook beter kunnen presteren!

stiltereizen

Eigen ervaring

Ook ik wilde maar al te graag meer rust creëren. Zodoende ben ik hier ook naar opzoek gegaan. Het belangrijkste voor mij was dat het leven niet alleen bestaat uit werken. Ook genieten behoort tot de belangrijkste punten van het leven. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om deel te nemen aan de welbekende stiltereizen. Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om mijzelf hiervoor in te schrijven. Het was een ervaring welke ik nooit zal vergeten. Overigens probeer ik er ieder jaar weer aan deel te nemen! Een betere omgang voor mijzelf waar ik uiteindelijk alleen maar sterker in zal worden.