biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Bora Bora vakantie boeken

bora bora vakantie boeken

Toen ik een Bora Bora vakantie ging boeken had ik natuurlijk wel het idee dat dit echt prachtig zou zijn. Je kunt al helemaal wegdromen in de plaatjes. Toen ik samen met mijn vriend aan kwam op het resort, hebben wij nog met de koffers in onze handen, een poos stil gestaan om te genieten van het uitzicht. Wij waren beide sprakeloos. 

Via Silktravel hebben wij onze droomreis geboekt. Alles wordt hier erg goed geregeld. Je kunt van deze organisatie op aan dat je erop kunt vertrouwen dat jij een zeer goed geregelde droomvakantie zal hebben.

 

bora bora vakantie boeken

Dit moet je een keer hebben meegemaakt

Omdat ik nadat ik een Bora Bora vakantie ging boeken, al na twee maanden met mijn vriend kon gaan. Zat de voorpret er eigenlijk al direct in. Beide hebben wij een zeer drukke baan en de weken vliegen voorbij. Het was daarom zo ontzettend heerlijk om op deze prachtige locatie te zijn om heerlijk te kunnen bijkomen. Wij hebben ons dan ook prima vermaakt met het heerlijke eten en drinken en de gezellige sfeer die in de avond aanwezig was tijdens het diner aan het mooie strand

Toen wij weer naar huis moesten, waren wij beide teleurgesteld. Nu zijn wij al weer wat maanden verder maar nog steeds geniet ik nog van de mooie herinnering en foto’s van deze topvakantie. Je zal wel snappen dat ik hier beslist nog een keer naar terug wil en dan zal ik zeker weer naar deze reisorganisatie gaan.

bora bora vakantie boeken