biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

Bijzonder leuke hardloopreizen

hardloopreizen

Wil jij deze vakantie eens iets anders doen, neem deel aan één van de hardloopreizen die Run-Inn samen met het reisbureau TUI Sports (voorheen Holland Runner) organiseert. Zo zijn er al diverse loopgroepen naar bepaalde landen geweest, zoals Istanbul, Palma de Mallorca, maar ook marathons van Budapest en New York staan op het programma. 

Omdat ik erg sportief ben aangelegd zijn dit soort tripjes voor mij een hele uitdaging. Vooral de diverse marathons zijn voor mij bijzonder aantrekkelijk. Dit jaar wil ik weer zo een bijzondere trip gaan plannen, maar daarvoor moet ik nog even kijken waar er een marathon of een ander evenement is.  hardloopreizen

Kleding en meer

Behalve verschillende hardloopreizen, kan je bij  Run-Inn ook aankloppen voor advies op maat. Samen met één van de medewerkers gaan zij kijken hoe jij loopt en welke schoenen jij hier het beste voor kan gebruiken. Ook kleding en andere spullen kan je hier kopen.

Ben jij ook van plan om te gaan trainen, maar weet je nog niet welke materialen jij hier het beste voor kan nemen, maak dan eerst een afspraak bij deze zaak. Van maandag tot en met donderdag werken zij alleen op afspraak. Op deze manier hebben zij alle tijd voor jou.