biodanzavakantie.nl

Biodanza vakantie

4 redenen waarom je naar Tanzania op vakantie zou moeten gaan

Ben jij een liefhebber van wilde dieren? Heb je altijd al eens op safari willen gaan? Ben je daarnaast ook liefhebber van lekker weer? Geef je veel om prachtige witte natuurstranden? Ben je gebaat bij een beetje rust tijdens je vakantie? Wil je liever niet al te veel toeristen om je heen? Als je op deze vragen ‘ja’ geantwoord hebt, is een vakantie naar Tanzania het enige juiste wat je kunt boeken. Tanzania is namelijk een prachtig, rustiek en authentiek land. Het is gelegen in het oosten van Afrika en is lang niet zo toeristisch als andere Afrikaanse landen.

Je kunt een vakantie naar Tanzania gemakkelijk boeken via Tanzaniaspecialist.com, waar je ook direct safari’s in je vakantiepakket op kunt nemen. Een safari is echter niet de enige reden waarom je zeker naar Tanzania op vakantie zou moeten gaan. In dit artikel hebben wij 4 redenen uiteengezet waarom ook jij naar Tanzania op vakantie zou moeten gaan. Uiteraard trappen we het artikel wel af met de safari.

Op safari gaan

Een onderscheidend kenmerk van Afrika is de mogelijkheid om op safari te gaan. In geen een ander continent is het mogelijk om een vergelijkbare safaritocht te houden. Waar veel mensen voor bijvoorbeeld Zuid Afrika kiezen, is het ook prachtig om een safaritocht in Tanzania te houden. Sterker nog: de natuur en de wilde dieren zijn hier minstens net zo mooi als in Zuid Afrika.

Voor een liefhebber van een safaritocht is een bezoek aan Tanzania dan ook absoluut aan te raden. Waan je tussen de wilde dieren, geniet van de prachtige- en ongerepte natuur en laat je verrassen door al het moois.

Heerlijke temperaturen

In Tanzania heb je niet te maken met ongelooflijk hoge- of lage temperaturen. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 25 en 33 graden; dat is te danken aan het tropische moessonklimaat. Het is daarbij wel goed om te weten dat er ook veel neerslag in Tanzania valt. Dat is met name het geval in de maanden maart tot en met juni en van oktober tot en met januari. In die perioden is namelijk het regenseizoen aan de gang.

Rustig

In vergelijking met andere landen is Tanzania nog niet zo toeristisch. Het is daarom absoluut mogelijk om volledig tot rust te komen in deze prachtige omgeving. Verwacht geen hordes mensen zoals je in andere landen wel tegen komt. Tanzania is nog relatief rustig, authentiek en is een goed voorbeeld van het echte leven in Afrika.

Prachtige stranden

Ken je de documentaires van National Geographic waarin prachtige witte stranden in combinatie met azuurblauw water getoond wordt? Dergelijke beelden zouden in Tanzania opgenomen kunnen zijn. In Tanzania kom je dergelijke witte stranden namelijk tegen. Ook het water voor de kust van Tanzania is azuurblauw. Je hebt hierbij echt het gevoel dat je zélf onderdeel bent geworden van een documentaire van National Geographic. Kom volledig tot rust op de prachtige stranden en geniet intussen van het heerlijke weer.